Booking 10% cash back
Hezký den,
dnes jdu s prosíkem o kód já, až budu mít nepotrebný já, na oplátku se zase ráda podělím, prosím do zprávy, děkuji, Hanka
POSLANO.
Konecne i ja mam kod do 20.11., bohuzel ted nevyuziju. Rada ale zaslu aktivnim prispevatelum nebo nejakemu svemu oblibenci:-) ozvete se do SZ.
EDIT: KÓD ODSLANÝ
Mám kód na booking, 10%, minimálna hodnota rezervácie 100 eur.
Nevyužijem ho, tak ho ponúkam nejakému aktívnemu prispievateľovi (ideálne aj zo zaniknutého fóra AL). Ak máte záujem a spĺňate uvedené, pošlite PM.
Ahoj. Zmizely mi uplatněné 10% kódy z provedených rezervací ubytování na 2024. Tak to je teda hustý.... ty kódy mají nějakou platnost po uplatnění v rezervaci? 😶😶😶
Kdyz se uplatni kod, tak je z nej cashback v penezence, co ceka na vyrizeni- po probydleni se stane vyplacenym v penezence a ten ma potom platnost asi rok, a ta platnost casbacku je tam u kazde castky napsana, do kdy se ma pouzit, pak propadne.
Jinak kod ma platnost pred pouzitim, pak uz nefunguje.
V rezervaci ubytování po uplatněném 10% cashback kódu, bylo napsáno "gratulujeme, po skončení ubytování vám bude vyplaceno např. 32€ do booking peněženky".
Tyto hlášky s částkama v € mi z rezervací zmizely. Nechápu....
Já si expiraci kreditů hlídám a dohledávam v mobilní app takto : profil > odměny a peněženka > zobrazit aktivitu v odměnách > tam kliknu na ty, které jsou označeny jako " vyplaceno " a tam je napsán konec platnosti ..
Každopádně asi je rozdíl v typu kódu, který byl při rezervaci zadán, já vypozorovala jinou expiraci kreditů zadaných přes kódy 10% cashback a kreditů připsaných přes odkazy např. ISIC nebo VISA ..
Funguje ještě někomu ten odkaz přes VISu? Mně to prokliknout jde, ale cashback se už nezobrazuje.
EDIT
Ahoj, posílám k využití kód platný do 26.11. - BAZVZUS96P a další kód do 25.11. - H2R266Q6W3 😊
už je zase pryč :/ Chtěla bych dneska udělat velkou rezervaci, prosím prosím, pošlete mi někdo kód do zprávy. Jsem schopná se i nějak revanšovat ;)
Zdravím, mám tu jeden kód, který bohužel nestíhám využít. Nabídka trvá do 26.11. - předpokládám tedy, že je platný do dnešní půlnoci. Snad někdo využije.
BTY8N18WG4